הזנה
ישראל עופר - מרכז מזון "יציב" באר טוביה
israelo@yaziv.co.il
או קנייה ממרכז מזון גדול
זו השאלה !
השינויים הגדולים במחירי המזונות בשנתיים האחרונות הביאו להרגשה שקנייה ממרכזי המזון יקרה יותר ממרכז מזון עצמי. יתרה מכך, יש השוקלים חזרה הביתה להכין מזון באופן עצמוני. ישראל עופר, מקצוען בתחום ומנהל מרכז מזון "יציב" בבאר טוביה, מביא את השיקולים לכאן ולכאן, ובעיקר מזהיר ש"לא רק המחיר קובע"
לשדרוג ולבניית סככות חדשות, על מנת לעמוד בתקני איכות הסביבה. באופן טבעי, עלתה האפשרות לצמצם חלק מההשקעות (זמנית?) - בניית מרכז מזון - וכך להקל על נטל ההשקעות והניהול. רפורמה שהביאה לאיחוד רפתות, גל של השקעות, שינויים, בדיקה מחדש - הביאה עמה גם גל של מעבר רפתות לקניית בלילים ממרכזי מזון גדולים. בתקופת הרפורמה השקיעו רפתות סכומי עתק
האבסה עצמית
ה
מרכז מזון בעבודה
78